Mikor válasszuk az öninjektáló krémet

Az elején le kell szögezni, hogy az öninjektáló krém nem minden esetben tökéletes technológiai megoldás. Az AQUAPROTECT nano® injektáló krém hidrofób tulajdonságokkal bír, azaz a fal kapillárisaiba való kiterjesztése az adott falat víztaszítóvá teszi, így a fal képes ellenállni a víz beszivárgásának.

Meg kell említeni, hogy nem minden esetben a fal pórusainak önálló nedvesedése okozza a problémát, így elsősorban meg kell állapítani a nedvesedés okát és okozóját. Például az alagsorban sokszor találkozhatunk a víz túlnyomásával, vagy kívülről való beszivárgással (olyan esetekben, amikor a külső fal talajban helyezkedik el), fűtési rendszerből történő szivárgással, csatornák, vízvezetékek meghibásodásával stb. Ezekben az esetekben az öninjektáló krém csupán részleges megoldást jelent. Itt már összetettebb technológiai megoldásokat kell alkalmazni pl. földmunkákra (ásás), függőleges vízszigetelésre, tömítőanyagokra, amelyek a web-shopunkban is megtalálhatók: vízbázisú szilikon emulzió, poliuretán gyanta.

Ingyenes telefonszámunkon (0800 010 010) örömmel válaszolunk felmerülő kérdéseire és javaslunk megfelelő megoldási lehetőségeket. Az esetek 90%-ban, főképpen az öregebb épületeknél, ahol hiányzik, vagy meghibásodott a szigetelés, az emelkedő nedvesség van jelen és okoz károkat az épület falában. Ezekben az esetekben az AQUAPROTECT nano® választása nyújt tökéletes megoldást és a károk megfelelő, minőségi orvoslását, elhárítását segíti.